Wysłany: 2013-08-15, 14:39 Roztocze 23-25 sierpień dla DZIECI!!
Witam
Minirajdzik DLA DZIECI z tatusiami, mamami, dziadkami, babciami
Tempo maks 15 km/h.
23 w piatek startujemy PKP do Zwierzyńca a dalej na kołach przez Krasnobród do Suśca /ok 35 km/. Tam nocleg w www.roztoczanka.com.pl
W ośrodku jest basen, park linowy, ścianka wspinaczkowa i inne atrakcje dla dzieci.
Sobota na miejscu plus mala wycieczka rowerowa w okolicach Suśca, moze ognisko lub kajaki.
W niedziele startujemy na kolach i wsiadamy gdzieś /jeszcze nie wiem gdzie/ do szynobusu i wracamy do domu.
Koszt 30 zl za nocleg czyli w sumie 60 od osoby plus wyżywienie we wlasnym zakresie i inne atrakcje dla dzieci i rodzicow.
Na ta chwile zostalo 6 miejsc wolnych chyba ze ktos z tych co sie zadeklarowali nie potwierdzi i nie wplaci kasy.
pzdr
Grzegorz Langiewicz
Powrót już ustalony
Niedziela przed południem na kołach do Józefowa zobaczyć kamieniołomy i 3 km do stacji Długi Kąt gdzie wsiadamy do pociągu i wracamy już PKP do domu
Witam
poprosze o wiecej info
o której w piątek będziecie w Zwierzyńcu??
jak duża ta grupa ma być??
bo jeśli mi nic nie wypadnie to autem wioze ekipe(dzieci 8 i 10l) do Zwierzyńca i dalej pedałujemy
w niedziele niestety cały sezon mam zajęte
Witam
poprosze o wiecej info
o której w piątek będziecie w Zwierzyńcu??
jak duża ta grupa ma być??
bo jeśli mi nic nie wypadnie to autem wioze ekipe(dzieci 8 i 10l) do Zwierzyńca i dalej pedałujemy
w niedziele niestety cały sezon mam zajęte
Z Chełma ruszamy pociągiem o 6.06 więc Zwierzyńcu będziemy rano około 9. Ze Zwierzyńca ruszamy ścieżką rowerową do Krasnobrodu. Tam planujemy dłuższy postój, obiad i wizytę nad zalewem i dalej jazda do Suśca.
Dzieci na tą chwilę jest 5 i 3 dorosłych. Dzisiaj ma się jeszcze określić jedna rodzina 1+1 lub 2+1 dziecko
pzdr
GL
Wyjeżdżając z Chełma 6"06, jesteście w Zwierzyńcu 8"24. Informacja zgodna z rozkładem jazdy PKP. Szykujesz super imprezę Grzegorz. Pozdrawiam i mocno Wam kibicuję.
W Zwierzyńcu nie planowałem długo się zatrzymywać. Maksymalnie godzinkę więc wyjedziemy około 10.
Nocleg zamawiałem grupowo. Na tą chwilę jest jeszcze wolny pokój 5 osobowy więc mogę zadzwonić i go potwierdzić. Koszt 30 zł za osobę. Pościel na miejscu, ręczniki swoje.
pzdr
GL
Witam
wycieczka udała się wyśmienicie
dzieci (8-12l) bez problemu przejechały ponad 50km w piątek i kilkanaście w przeprawie górskiej i na przełaj po wąwozaz Susieckich
było kilka przygód(gleba przy ponad 50km/h,pływanie z rowerem w potoku-brrrr)
a to wszystko jest możliwe gdy tatusiowie jadą na spontan i po swojemu motywują swoje pociechy
(wystarczyłaby 1 mama ,a pewnie poleglibyśmy po 1 kilometrze ,gdzie w lesie Zwierzynieckim drwale -dosłownie- zwalali nam kłody pod koła )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum