Planuję zakup licznika firmy Sigma bezprzewodowy z kadencją. Czy miał ktoś stycznośc z takimi licznikami testował je i mógłby się na ich temat wypowiedziec. ALbo jakieś polecic ?
Monia chyba ten co wymieniłaś jest spoxik chociaż ja bym się teraz już bardziej zastanawiał nad takim z gps aby potem np trasę zrzucić na kompa tylko że one jeszcze troszkę drogie a ty mówisz że z kasą cienką ale może warto poczekać odłożyć i kupić coś w tym stylu ma jatulik http://allegro.pl/holux-g...2271421500.html
ale to samo masz w tel kom + nawigację i trzeba pomyśleć czy bardziej nie iść w tym kierunku i pamiętać o zmianie podczas podpisywania umowy na nowy okres abonamentowy już paru z nas ma samusnga galaxy s2 i sprawuje się na rowerze idealnie chyba dzisiaj przyjdzie mi uchwyt tak że będzie całkiem gicio
Wysłany: 2012-04-12, 12:53
W abonamentach też pewnie kosztuje kupę kasy taki fon. Do tego abonament i można się wtedy zaryrać na sam telefon. Sprawa do przemyślenia w późniejszym terminie.
_________________ Rower: Cube Nature 2010 Przebieg: 10000 km
Chełmska Grupa Rowerowa
Ale fajny licznik. Pamiętam je jeszcze. Nie były za dokładne, ale coś tam pokazywały
Trzymaj, za 10 czy 20 lat to będzie niezły zabytek.
Obecnie jak ktoś chce mierzyć przebytą trasę, to może przy pomocy smartfona i gps. Chociaż licznik też warto posiadać. Dobry jest chociażby Sigma Sport BC. Dobry i nie trzeba tak często ładować jak smartfony.
Ostatnio zmieniony przez kirk 2017-02-27, 10:10, w całości zmieniany 1 raz
Ale fajny licznik. Pamiętam je jeszcze. Nie były za dokładne
To tylko ilustracja, nie posiadam i na razie nie mam sentymentu.
Co do dokładności to prawdopodobnie sprzedawano dedykowane do rozmiaru kół (osobno dla 24,osobno 26, przy czym w 28 i starych 27" różniła się wysokość montażu).
Oczywiście trudno było kupić. Przeważały radzieckie.
Pozdr
--
Antyk jak warszawska starówka:
http://www.rp.pl/Telekomu...-3310.html#ap-1
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum