Wysłany: 2013-09-11, 20:01
W zasadzie nie wiem o co pytasz. Data 14-15 września to rajd szlakiem czarnej perły (jest o tym napisane w ustawkach), a Krasnobród to miała być dwudniowa pielgrzymka rowerowa (w innym terminie) z księdzem Karolem, ale w tym roku już nie wyjdzie.
wstawaim wzory podziekowań zarowno dla darczyncow jak i uczestnikow, dodatkowo wypalimy okolo 40 plyt z filmem z TV TRWAM oczywiście raczej nie bedzie to te zdjecie jesli ktos mam w lepszej jakosci prosze o sygnal
29.09.2013 jako uczestnicy Rowerowej Pielgrzymki do Częstochowy spotkamy po mszy w kościele Św. Rodziny ok godziny 18:00 w sali nr 1 Urzędu Miasta Chełm lubelska 65 . Tu odbedzie sie jak wczesniej pisał Apejot rozdanie certyfikatów uczestnikom pielgrzymki i przy kawie herbacie oglądanie zdjęc i wspominanie. Msza o godzinie 17:00. Nie wiemy jeszcze czy robimy spotkanie samych uczestników czy tez z rodzinami, prosze sie wypowiedziec w tej kwestii.
dodatkowo zapraszamy wszystkie osoby chętne zobaczyć i posłuchać o byłej pielgrzymce jak i zapoznać się z planem trasy już na przyszłoroczną osoby spoza listy pielgrzymkowej z tego roku proszę tylko o informacje że przyjdą pozwoli nam to logistycznie ogarnąć temat będzie fajnie klimatycznie itp no i "kościelny" zagra ks. Karol mi zabierze śpiewnik czyli pójdzie czysta nuta tak że jest siła i jest moc, no i co będę się rozpisywał....... serdecznie zapraszam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum