utopmy te marzanne.zaczyna to byc nudne.topimy,przekladamy,potem znowu topimy i znowu przekladamy.decyzja zapadla.sniegu sie nie boimy.w sobote robimy impreze.
Wiem Wojtek że nie boisz się śniegu.Prawie codziennie widzę Cię jeżdzisz.Ale chodzi o to aby przyjechało jak najwięcej ludzi.Matki też pewnie nie puszczą dzieci na jazdę po śniegu. Może jednak przełóżmy imprezę. :-D
Wysłany: 2013-04-03, 20:18
Dzisiaj przejechałem fragment bulwaru od Kameny do Ogrodowej (na więcej nie miałem czasu) i jest źle. Żeby przejechać większą grupą trzeba jechać pojedynczo i zachować większe odległości między sobą, a i to jazda będzie nie łatwa. Przy takiej pogodzie proponuję zmienić trasę przejazdu.
Słuchajcie słuchajcie propozycja jest bardzo prosta ze względu na aurę proponuje przemianować IV Topienie Marzanny z Niedźwiedziem (festyn) na IV Topienie Marzanny z Niedźwiedziem "wersja hardcorowa" w tym przypadku rezygnujemy z otoczki festynowej i zachowujemy gadżety oraz pieniądze na jedzenie na lepszą pogodę i większą frekwencję ze względu na sponsorów i np robimy powitanie wiosny w pierwszą rocznice/miesięcznicę tj 21 kwietnia (to tylko propozycja) czyli reasumując w sobotę spotykamy się hardcorowo topimy Marzannę jak Bóg przykazał każdy ma z sobą kiełbaskę i robimy ognisko nad zalewem lub jedziemy gdzieś na rybkę (jakaś smażalnia) co wy na taki plan jutro roześlę smsy bo za maile mi sie dziś dostało ktoś miał prawdopodobnie zawirusowany komp i mój spam zrobił się faktycznie spamem czy coś w tym stylu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum