Dziękuje Wszystkim uczestnikom Rajdu rowerowego za dzielne kręcenie
szczególne podziękowania dla Marcina , który poprowadził nasz dziś czerwonym szlakiem rowerowym z Kazimierza do Nałęczowa. Bardzo piękna i urokliwa trasa. Myślę że każdy znalazł coś dla siebie i trochę dla ducha i trochę dla ciała :-D
Pozdrawiam wszystkich do następnego kręcenia.
bylo jak zwykle czyli super !!!, wlasnie odebralem sakwy od Danuski i koguty i kurde zapomnialem Grzesiowi zaplacic :-( i cholerka mam chyba poparzone sloncem rece piecze jak cholera :-( , do nastepnego tak fajnego krecenia
ja mam jeszcze taka uwage-ludzie jak bierzecie aparaty ze soba to robcie z nich uzytek.tak jak jatulik-wozi aparat i zdjec nie robi.nie ma co sie chwalic,ze "ja mam" tylko trzeba robic zdjecia.a jak juz robicie zdjecia to wrzucajcie na forum.do cholery...
Wojtuś nie krzycz, niektórzy po prostu robia foty tylko dla siebie i nikt nie ma obowiązku je wstawiać na forum, oczywiście jestesmy bardzo wdzięczni Ewie , tak ze spokojnie nasza Ewcia ma misję i w niej sie rewelacyjnie sprawdza, zawsze robi zdjęcia tam gdzie trzeba a kiedy nie to ich nie robi Ewunia dziękujemy ci bardzo oczywiście nie jest to "fucha" na stałe hi hi , pozdro
ja mam jeszcze taka uwage-ludzie jak bierzecie aparaty ze soba to robcie z nich uzytek.tak jak jatulik-wozi aparat i zdjec nie robi.nie ma co sie chwalic,ze "ja mam" tylko trzeba robic zdjecia.a jak juz robicie zdjecia to wrzucajcie na forum.do cholery...
takimi uwagami przynajmniej nie obrazam,mam nadzieje,a tym bardziej nie wyzywam.skoro o tabletkach mowa to coraz slysze o nich.jatulik ,a moze ty cos bierzesz tylko o tym nie wiesz???zwroc uwage z czym pijesz kawe lub herbate...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum