O to wierszyk nowy - napisany dla Odnowy. Przed dworcem się spotkaliśmy, PKP do Rejowca dojechaliśmy.Dalej wcale nie pojechaliśmy busem,ale nowoczesnym szynobusem . Widzieliśmy za oknem piękne widoki ; pola bezkresne, oddalające się drzewa ,lany zbóż i nieboskłon szeroki.Wiec ludzie do pociągów wsiadajcie i nasze polskie widoki podziwiajcie. W Zwierzyńcu pałac na wodzie sfotografowałem i komarom pociąć się dałem. Szumy zobaczyłem wodą się tam obmyłem i pokrzywą poparzyłem i tak uradowany byłem .Po drodze była chryja mała - pani panu jajka urwała Jak zajechaliśmy do Horyńca nie zobaczyliśmy tam "Odyńca" bo był wcześniej upolowany i w Józefowie na pomnik dany. Towarzystwo było dobrze rozbawione - był grill kiełbasa i piwo oszronione.Było miło i wesoło każdy z nas śmiał się w koło. Pampersy posprzątaliśmy i bąki pozbijaliśmy. Panią Weronikę pragnę przestrzec , szanuj gości -a wrócą jeszcze. W Zamościu zdjęcie było zbiorowe to był kolejna wycieczka organizowana przez Odnowe. Więc Horyniec jest przeze mnie polecany, jeżdzcie tam i trzymajcie się ramy. Roztoczański Park Narodowy jest piękny i polecany.
_________________ tel.511 597 266 Airwolf (tunning) / Marco Pantani II
rowerzysta niezależny - wielogrupowy ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum