Wysłany: 2013-07-26, 08:22 Rajd Rowerowy Nad jez. Świtaź
Słuchajcie, jest możliwość organizacji podobnie jak w latach poprzednich rajdu rowerowego nad j. Świtaź na Ukrainę w ramach Dni Dobrosąsiedztwa poprzez przejście graniczne Zbereże - Adamczuki.
Jeżeli będzie odpowiednia ilość chętnych zajmę się organizacją. Proszę o ewentualnie zgłoszenia na forum chęci udziału w tym rajdzie. Rajd odbył by sie w dniach 10-11.08.2013.
Wstępnie rozmawiałem ze Starostą Włodawskim p. Holaczukiem w sprawie pomocy przy noclegach po stronie ukraińskiej, z uwagi na swoje kontakty na Ukrainie zobowiązał sie pomóc. Nocleg i wyżywienie we własnym zakresie. Jeśli bedę znał ilość chętnych podam koszt noclegu - w domkach nad jez, Śwtaź nie powinna to być kwota większa niz 20-30 zł. Czekam czy będą chetni. UWAGA! paszport obowiązkowy !
P.S. Mam nadzieję , że Michał W. już go wyrobił . . .
Jakie przewidujecie tempo rajdu ? czy amatorzy rowerowi też mogą jechać ? wstępnie deklaruje chęć udziału, jednak muszę się zorientować po powrocie z urlopu w moich planach zawodowych. Pozdrawiam.
Huuurrrrrrraaaaaaaaaa!!!!
Myslalem ze to wczesniejszy weekend i juz sie martwilem ze nie pojade.
Zglaszam sie oczywiscie.
pozdrawiam z gorącego Egiptu
GL
Uwaga zapisy na Rajd nad Świteź do 03.08.2013r !!! proszę osoby zainteresowane o zapisywanie się w druku zgłoszenia , który dziś ukaże sie na forum. Ilość miejsc ograniczona.
Proszę wszystkich , którzy powyżej zadeklarowali chęć uczestnictwa w Rajdzie nad j, Świtaź o wypełnienie KARTY ZGŁOSZENIA umieszczonej w pierwszym poście informującym o rajdzie.
Tempo ok, pewnie dam radę wczoraj zrobiłam 40 km na rowerku - dbam o kondycję czekam z decyzją o moim uczestnictwie w rajdzie - względy zawodowe, myślę że do środy wszystko się wyjaśni. Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum