Już kolejny raz pokręciliśmy nad Świtaź
Zdzisław, Bogdan, Darek, Grzesio, Jarek, Janusz, Manio, Marcin Wojciech, Leszek , Łukasz Marek, Zbigniew Czesław, Rafał, Ryszard śniady każdy z nich to MEN bez wady, wobec swoich żon wzorowi , Koleżankom pomoc nieść gotowi.
Zdzisio kręcił ciągle na czele i podciągał kręcenie.
A Beatka obok Darka wciąż kręciła zasłuchana.
Boguś pozytywnie zakręcony na krok nie opuszczał żony.
Jarek super nowoczesny zbyt na nudę nie narzekał wszystkie Koleżanki ciągle zaczepiał.
Manio kręcąc przy Danusi zawsze na tył spojrzeć musi i zapytać
„czy jest Ala?” „czy jest Kasia?” ot zagadka to nie lada.
Koleżanki rowerowe w nimfy wodne zamienione ze Świtazi wyszły wymoczone a koledzy paparaci na zdjęciach to utrwalili. Wrażeń mieliśmy bez liku i resztę naszych kolegów zapraszamy do kolejnych rowerowych wybryków
Wiwat ! organizatorzy. Wiwat Zdzisław.
Stu pomysłów Wam życzymy na następny „RAJDZIK” już liczymy.
koledzy,na nich zawsze mozesz liczyc,..........,ze sie przejedziesz.niemilo sie zrobilo....
Nie płacz przecież to żarty...
A jak nie czujesz sie doceniony to zapytaj Tulika o kim wspominalem jak ktos nam robil foty?? Tylko o Tobie bo tylko Ty potrafisz położyć sie w rowie na trawie zeby zrobic nam zajebiaszcze ujecie z perspektywy żaby
pzdr
GL
Ale egzotyka. Czegoś takiego dawno nie przeżywałem. Od całkowitej rezygnacji w wieczorną sobotę do euforii w niedzielę na Świtaziem. Potem znowu zostałem sprowadzony na ziemię (nie dosłownie) na bazaltowych kamieniach robiących za drogę bitą.
Towarzystwo super, wszyscy serdecznie nastawieni do siebie, pomagający sobie wzajemnie.
A te klimaty łazienkowo - sanitarne; bezcenne. No i Jezioro, przepiękne, wielkie i cudowna, czysta i ciepła woda. Już dziś piszę się na przyszłoroczny wyjazd.
Dziękuję wszystkim za wspólne kręcenie i serdeczności. Byliście SUPER. Dziękuję Zdzichowi za bardzo sprawne prowadzenie Rajdu i ogromne zaangażowanie przy rozwiazywaniu problemów.
fotki
apj i zs - niestety nie jadę z powodu...braku roweru :(
koleka, od ktorego pozyczalam, wrocil juz z urlopu i sam na nim smiga, wiec - niestety :(
ale na nast rajdzik postaram sie z WAMI wyruszyc buziole dla caaalej ekipy
Wysłany: 2013-08-13, 07:51
Wyjazd rewelka... fotki rewelka.... wspomnienia rewelka
Dzięki wszystkim za świetne chwile
...........................................
Widzę że rośnie nam konkurencja dla Adriana
No no Danusia.... jestem pod wrażeniem
Jutro jade do Zbereża , każdy kto chce niech ze mną zmierza.Zobacze most pontonowy pojade do Adamczuk po mam passeport nowy. O 10.00. z placu Łuczkowskiego wyruszamy zapraszam na wycieczke was wszystkich panowie i damy A angorki wierszyk nowy jest świetny bo pięknie obrazowy
_________________ tel.511 597 266 Airwolf (tunning) / Marco Pantani II
rowerzysta niezależny - wielogrupowy ;)
wybrales dobra lokalizacje zbiorki.jutro na placu jest swieto wojska polskiego,bedzie salwa honorowa i defilada.nie jestem pewien czy cie rowerem tam wpuszcza.a ten most pontonowy tak dlugo tam jest?pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum