„Jak nie kochać tańczących jesiennych liści
Jak nie kochać jesieni, jej barw purpurowych,
Szarych, żółtych, czerwonych, srebrnych, szczerozłotych.
Tańczących na Roztoczu jesiennych liści,
jak co roku o tej porze, w wirze wiatru lśnią złociście,
w ciepłej farbie i kolorze”.
Dziękujemy z Maniem wszystkim uczestnikom zakończenia sezonu rowerowego za miłe kręcenie
PS
APJ pogodę zamówiłeś zapewne tam na górze
A Pieczony prosiaczek pycha palce lizać
Pożegnanie sezonu się rozpoczęło,szmat dróg przejechanych w oka mgnieniu minęło.Jak nieraz spod Lidla wyruszamy,lecz nie rowerami ale samochodami.Do Krasnobrodu zajechaliśmy i swe toboły do domków powkładaliśmy.Pierwszy dzień to była jazda sportowa maratonem leśnym nazwana jazda piaskowa. Liści kolory tak zachwycające są leśne bory.Były także i lody - jadł i stary i młody.Park pałacowy także też był przejechany,przez paru kawalerów i piękne damy.Po powrocie był prosiak pieczony,sałatka z marchwi i szaszłyk nawleczony.Było także gitara i ognisko rozpalone,były śpiewy i kiełbaski nad ogniem pieczone.Było Grzegorza granie i Rafała śpiewanie lecz tego humoru nie jestem opisać w stanie.Drugiego dnia było zwiedzanie kaplicy św Rocha każdy kto był ten pejzaż pokocha.Także było po skałkach chodzenie było to moich szczenięcych lat przypomnienie. Zapamiętałem także i śniadanie było świetnie moi panowie i panie.W życiu są też i piękne chwile ulotne niczym motyle ,nie traćcie czasu na gniew ,lecz zastanówcie się jedną chwile. Ja tam byłem jadłem i coli nie piłem,co obaczyłem piórem swym skreśliłem,ale także śpiewałem i się śmiałem tak tą wycieczkę zapamiętałem. Podziękowanie dla Mirosława niech się niesie o nim dobra sława . Także podziękowanie dla podarków sponsora niech nie zapomniana także jest jego rola .
_________________ tel.511 597 266 Airwolf (tunning) / Marco Pantani II
rowerzysta niezależny - wielogrupowy ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum