Zapisy zakończone jest nas około 100 osób, pozdrawiam i do zobaczeniaw sobotę o godz 20
Jeżeli jest nas tyle osób, to może byś ponegocjował jeszcze jakieś rabaty, czy raczej mało realne?
Jeżeli możesz to daj jakąś aktualną listę z ludźmi biorącymi udział w tym "Evencie".
negocjować się zbytnio nie da cena wyjściowa była 85 zł od osoby, dla grup zorganizowanych 80 a dla nas 75 tak że chyba marne szanse na niższą cene a co do osób to idą wszyscy z listy + trochę z WILIAMSA + ze stowarzyszenia ChSIS, ja troszkę sam już się pogubiłem tak że nie dam rady wstawić listy imiennej idzie nas 90 opłaconych + parę osób które wypadły ale może ich da się jeszcze umieścić ale ma być wspaniale
Moze kto ma jeszcze ochote sie wybrac na dzisiejsza impreze!??
Niestety ja nie dam rady z powodow zdrowotnych a szkoda zeby sie zmarnowalo miejsce.
Kontakt tel
Ostatnio zmieniony przez glang 2013-11-30, 16:59, w całości zmieniany 1 raz
ojojoj,az tak powaznie???????????????? .to koniecznie pozdrawiam.odwoluje wczesniejsze slowa.nie wiedzialem.skad mam wiedziec,ze az tak powaznie.grzesiek wracaj szybko do zdrowia
Grzesiu, fajnie że jednak przybyłeś, Kasia tańcowała z Tobą bardzo delikatnie ja się bałam żeby Cię nie uszkodzić :P
Dziękuję wszystkim za fantastyczną zabawę i świetny klimat.
Prezentacja Ewy super!
A najzabawniejsze było to, że najpierw nieprzebrani patrzyli na nas dziwnie, a potem widząc jak się bawimy im chyba było dziwnie
PS: mój ulubiony wczorajszy toast (ze względu na mnogość rozmaitych Czerwonych Kapturków): za Kapturki, żeby nie pękały
po szampanskiej zabawie dochodze powoli do siebie i moge napisac,ze super hiper bomba sie bawilem .bylismy do samego konca i nie chcialo sie wychodzic.fajne przebrania.choc na troche przenieslismy sie w swiat bajek,w ktorym wszystko jest mozliwe.nawet gajowy wilka nie zabil,nawet piraci sie nie pobili-super .dziekuje wszystkim za super zabawe i atmosfere.oby czesciej.pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum